Ontdek ’t Kloosterhuys

’t Kloosterhuys is een voormalig klooster/schoolgebouw. Het behoort tot de  beschermde dorpskern van Nieuwenhove, een deelgemeente van Geraardsbergen.

Het vakantiehuis werd volledig gerenoveerd in 2016. Wij richtten elke ruimte in vanuit eenzelfde filosofie. We gebruikten steeds natuurlijke en duurzame materialen in  combinatie met  een uniform kleurenpallet. 

Het interieur in ’t Kloosterhuys straalt rust en gezelligheid uit en biedt alle hedendaagse comfort voor een verblijf van 10-12 personen.

De accommodatie omvat o.a. een grote leefruimte (75m2), een ruime keuken (20m2), 4 ruime slaapkamers (14-22m2) met dressing, 2 badkamers, 2 toiletten en een grote tuin met garage en terras.

Vanuit de tuin geniet u van een prachtig uitzicht over de glooiende  landschappen van de Vlaamse Ardennen en het Pajottenland. Op zomerse dagen kan u genieten van een BBQ of de avond afsluiten rond de vuurkorf in de tuin.

geraardsbergen-kloosterhuys-nieuwenhove-vakantiehuis-vakantiewoning-huren-10

Ontdek de omgeving

Nieuwenhove  ligt op de grens van de Vlaamse Ardennen en het Pajottenland. Het ligt centraal tussen Brussel (20km), Aalst (15km) en Gent  (30km). Het maakt deel uit van het allereerste stiltegebied van Vlaanderen: Dender-Mark. Een stiltegebied is een beschermd gebied waarin de natuurlijke geluiden overheersen. U logeert temidden van een uniek stukje Vlaamse Natuur, een echt “Monument van de Stilte”.

Trek snel uw wandelschoenen of fietskledij aan en ontdek het uitgebreide netwerk van wandel- en fietsroutes. Bent u eerder een culinair of cultuurliefhebber? De streek biedt een brede waaier aan culturele activiteiten en bezienswaardigheden. Een bezoekje meer dan waard! 

't Kloosterhuys - vakantiehuis- Vlaamse Ardennen - boom
't Kloosterhuys-omgeving-Manneken Pis-Geraardsbergen
't Kloosterhuys - Vlaamse Ardennen - Wandelroutes